Hoe verwerk ik uurloners (oproepkrachten) bij APG schoonmaak?

Bij uurloners waar geen sprake is van een vast arbeidspatroon (nul-urencontracten) moet via 'Verlonings instellingen' - 'Loonaangifte gegevens' aangegeven worden dat het een oproep/invalkracht betreft. Dit doe je door een keuze te maken bij 'Oproep/invalkracht' tussen 'Met verschijningsplicht' of 'Zonder verschijningsplicht'. Wanneer dit niet gebeurd kan de LPG afgekeurd worden. Het gegeven moet al tijdens de berekening juist ingesteld zijn geweest.

Om na een berekening alsnog de juiste code toe te kennen, zet je de berekening terug.

Ook moet de oproepkracht een functie en functiecode krijgen toegewezen.
Zie hiervoor: Hoe voeg ik een functie en functiecode toe aan een werknemer?