Hoe voeg ik een e-mailadres toe aan een werknemer?

In SalarFusion kan bij iedere werknemer een e-mailadres worden ingevuld. Maak je gebruik van het werknemerportaal dan word dit e-mailadres gebruikt als unieke loginnaam voor de werknemer.

Om een e-mailadres toe te voegen aan een werknemer, ga je op werknemerniveau naar 'Personeelsgegevens' - 'Basisgegevens'. In dit scherm vind je een blok met de titel 'E-mail'. Hier kun je het e-mailadres invoeren en deze eventueel specificeren met een type.

Rechts van het e-mailadres vind je de kolommen ESS en E-mail

Via de plusknop in het 'E-mail' blok kun je meerdere e-mailadressen toevoegen. Er kan slechts één e-mailadres als primair adres ingesteld worden. Je wijzigt het primaire adres via het potloodicoontje door bij een ander e-mail adres een vinkje te plaatsen bij primair aders. Dit is handig bij meerdere e-mailadressen als je wilt dat de loonstroken naar een ander e-mailadres worden verstuurd.
'Primair adres' heeft geen invloed op het e-mailadres wat word gebruikt voor de ESS. Dit e-mailadres word automatisch onder de kolom ESS aangevinkt. Het e-mailadres voor de ESS staat vast (indien aangemaakt) en kun je alleen wijzigen door het ESS-account te verwijderen van de werknemer en opnieuw toe te voegen.  
 
Hoe je een ESS-account aanmaakt voor een werknemer lees je hier.

Was dit artikel nuttig?
Aantal gebruikers dat dit nuttig vond: 0 van 0

Opmerkingen

0 opmerkingen

U moet u aanmelden om een opmerking te plaatsen.