Kan ik gegevens exporteren naar Excel?

Er zijn in WinSalar diverse mogelijkheden voor het maken van exports. Zo kunt u exports maken voor uw boekhoudprogramma of voor de Belastingdienst.

De mogelijkheden om een export te maken naar Excel zijn echter beperkt. Afhankelijk van welke gegevens u precies wilt exporteren kunt u ervoor kiezen om een aangifte loonheffingen te importeren in Excel.

Het exporteren van alle stamgegevens van een werkgever of werknemer is niet mogelijk.