Hoe kan ik het vakantiegeld iedere maand uitbetalen?

Voor alle werknemers:

Ga op werkgeverniveau naar 'Verlonings Instellingen' - 'Loonelementen', dubbelklik op 'Vakantiegeld' en ga naar tabblad 'Uitbetalen'. Kies bij 'Uitbetalen in periode' voor 'Periodiek uitbetalen'.

Voor een specifieke werknemer:

Ga op werknemerniveau naar 'Periode gegevens' - 'Loonelementen', dubbelklik op 'Vakantiegeld' en ga naar tabblad 'Uitbetalen'. Maak het schuifje 'Uitbetalen' groen en kies bij 'Uitbetalen in periode' voor 'Periodiek uitbetalen'.