Hoe plaats ik een opmerking op de loonstrook?

Het is in SalarFusion mogelijk om een opmerking te plaatsen op de loonstrook onder 'Bijzonderheden'.

Aan de rechterkant van het scherm 'Stamgegevens' op werknemerniveau vind je 'Bijzonderheden loonstrook'. Hieronder vind je een tekstvak waar je opmerkingen kunt maken voor op de loonstrook van de betreffende werknemer. De opmerking die je hier plaatst wordt vanaf de geselecteerde periode getoond op de loonstrook van deze medewerker onder Bijzonderheden.
Let op: de opmerking blijft opvolgende periodes zichtbaar op de loonstrook, tot je de tekst weer verwijdert of aanpast.

De 'Bijzonderheden op de Loonstrook' kunnen ook bij een berekende periode aangepast worden, zonder dat je hiervoor de berekening hoeft terug te draaien.

Je kunt ook een algemene opmerking plaatsen op de loonstroken. Deze algemene opmerking kan worden toegevoegd via het scherm 'Printopties' -'Dienstbetrekking' - 'Loonstrook' in het vak 'Bijzonderheden'. Deze tekst komt dan bij alle geselecteerde werknemers op de loonstrook. Ook deze tekst komt onder het kopje 'Bijzonderheden' op de loonstrook.