Hoe moet ik SalarOnline instellen, wanneer ik enkel de loonstrook online wil tonen?

Log in als accountant op SalarOnline. Kies in het gebruiker menu voor ‘Werkgevers’ – ‘Instellingen’. Druk rechtsonder op aanpassen en wijzig de instellingen achter ‘Automatisch login werknemers versturen’ naar 'Ja'

Vervolgens kiest u in het linkse menu voor ‘Document instellingen’. Klik hierna in de kolom ‘sorteren’ op de gewenste werkgever.

Zet vervolgens achter de documenten die u niet wil laten accorderen, maar direct beschikbaar wilt stellen voor de werknemers de vinkjes zoals onderstaand voorbeeld. Zij krijgen hierover een notificatie in de mail.

Om de pdf documenten vanuit WinSalar te versturen volgt u nu het artikel:

PDF of andere documenten uploaden